Informații suplimentare
Greutate | |
---|---|
Tip de măcinare | 0 – Boabe (Recomandat), 1 – Ibric, 2- Espressor manual, 3 – Moka pot, 5 – AeroPress, 7 – Filtru, V60 (mediu), 9 – French Press (grosier) |
60,00 lei – 185,00 lei
Mustefa Abakeno este un mic proprietar cu 18 hectare de teren lângă Agaro, în zona Jimma din vestul Etiopiei. Ferma lui este situată la 2.040 m și este plantată cu soiuri de cafea de la centrul de cercetare Jimma. Mustefa are un mic pulper cu disc pe care îl folosește pentru a spăla jumătate din cafea care reprezintă Beshasha iar cealaltă jumătate este Kabira, uscată natural timp de 24- 27 de zile pe paturi înălțate.
Ethiopia Beshasha este o cafea procesată prin spălare, cu un profil aromatic complex și vibrant. De îndată ce o prepari, te întâmpină un parfum delicat de iasomie, împletit cu accente florale subtile. Prima înghițitură dezvăluie note de citrice și fructe de pădure, îmbinate de o aciditate strălucitoare, caracteristică cafelelor etiopiene.
Note: Fructe de pădure, Portocale, Piersici, Iasomie
Regiune: Jimma
Fermier: Mustefa Abakeno
Varietate: Heirloom
Altitudine: 2000- 2100 m
Procesare: Spălată
Greutate: 250 g, 1 kg
Greutate | |
---|---|
Tip de măcinare | 0 – Boabe (Recomandat), 1 – Ibric, 2- Espressor manual, 3 – Moka pot, 5 – AeroPress, 7 – Filtru, V60 (mediu), 9 – French Press (grosier) |