Informații suplimentare
Greutate | |
---|---|
Tip de măcinare | 0 – Boabe (Recomandat), 1 – Ibric, 3 – Moka pot, 5 – AeroPress, 7 – Filtru, V60 (mediu), 9 – French Press (grosier) |
50,00 lei – 155,00 lei
Carlos Mejias deține ferma de 25 de hectare Finca La Valentina, unde cultivă 23 de hectare de cafea, citrice și banane.
Cafea a fost procesată utilizând fermentația anaerobă. În general, plasarea cireșelor proaspăt culese într-un recipient sau o pungă sigilată pentru o perioadă de timp va crea un impact de aromă. Găsim că cafelele fermentate anaerob prezintă adesea o creștere a intensității fructelor și a acidității, transformând fiecare ceașcă într-o experiență minunată.
Note: Afine, Ciocolată, Suc de struguri
Regiune: La Paz, Montecillos
Fermă: Carlos Mejia
Varietate: Red Catuai, IHCAFE 90
Altitudine: 1100- 1700 m
Procesare: Naturală anaerobă
Greutate: 250 g, 1 kg
Greutate | |
---|---|
Tip de măcinare | 0 – Boabe (Recomandat), 1 – Ibric, 3 – Moka pot, 5 – AeroPress, 7 – Filtru, V60 (mediu), 9 – French Press (grosier) |