Informații suplimentare
Greutate | |
---|---|
Tip de măcinare | 0 – Boabe (Recomandat), 1 – Ibric, 2- Espressor manual, 3 – Moka pot, 5 – AeroPress, 7 – Filtru, V60 (mediu), 9 – French Press (grosier) |
65,00 lei
Din 1988 familia Vinhal produce cafele de foarte înaltă calitate în inima statului Minas Gerais, în regiunea Cerrado Mineiro – Brazilia. De-a lungul acestei traiectorii și-au îmbunătățit munca și au adoptat cele mai bune practici de durabilitate și respect pentru oameni și mediu. Vinhal este o afacere de familie și toți cei care au serviciu sunt absolut pasionați de cafea.
Brazilia Rafael Vinhal trece printr-un proces complex de fermentație ci miere, în care pulpa cireșei este păstrată parțial pe bob în timpul uscării, iar fermentația controlată adaugă un strat suplimentar de dulceață și complexitate aromatică. Rezultatul este o cafea cu un corp catifelat și o aciditate echilibrată, evidențiind note distincte de fructe tropicale, miere, cu o postgust prelungit de propolis.
Note: Propolis, Miere, Pepene galben, Mango
Regiune: Cerrado Mineiro
Fermier: Rafael Ribeiro Vinhal
Varietate: Topazio
Altitudine: 960- 1040 m
Procesare: Fermentată cu miere
Greutate: 250 g
Greutate | |
---|---|
Tip de măcinare | 0 – Boabe (Recomandat), 1 – Ibric, 2- Espressor manual, 3 – Moka pot, 5 – AeroPress, 7 – Filtru, V60 (mediu), 9 – French Press (grosier) |