Informații suplimentare
Greutate | |
---|---|
Tip de măcinare | 0 – Boabe (Recomandat), 1 – Ibric, 3 – Moka pot, 5 – AeroPress, 7 – Filtru, V60 (mediu), 9 – French Press (grosier) |
75,00 lei
Raul Rodriguez cultivă acest lot Pink Bourbon la 1.800 de metri deasupra nivelului mării la Finca La Campiña. Pink Bourbon, un hibrid de galben și roșu Bourbon, are niveluri de glucoză mai mari decât alte soiuri Bourbon.
Combinată cu o rundă suplimentară de fermentație, această cafea florală și fructată este o alegere pentru selecțiile de origine unică.
Raul și soția sa culeg și sortează manual cireșele coapte și roșii după care le prelucrează la ferma lor.
Cireșele se odihnesc timp de 18 ore pentru a fermenta ușor și a scoate câteva arome de fructe. Apoi, cireșea este pulverizată și fermentată în apă timp de 48 de ore. După fermentare, cafeaua este spălată în apă curată și așezată pe marchină la uscat. Patricia și Nicolas greblează frecvent pergamentul pentru a asigura o uscare uniformă. Este nevoie de aproximativ 20 de zile pentru ca pergamentul să se usuce.
Note: Citrice, Florale, Zahăr brun , Piersici
Regiune: Huila
Fermier: Raul Rodriguez
Varietate: Pink Bourbon
Altitudine: 1800 m
Procesare: Spălată
Greutate: 250 g
Greutate | |
---|---|
Tip de măcinare | 0 – Boabe (Recomandat), 1 – Ibric, 3 – Moka pot, 5 – AeroPress, 7 – Filtru, V60 (mediu), 9 – French Press (grosier) |