Informații suplimentare
Greutate | |
---|---|
Tip de măcinare | 0 – Boabe (Recomandat), 1 – Ibric, 3 – Moka pot, 5 – AeroPress, 7 – Filtru, V60 (mediu), 9 – French Press (grosier) |
65,00 lei
Cafeaua Ethiopia Idido este culeasă manual și spălată, iar apoi ambalată si sigilată in saci grainpro timp de 18 până la 24 de ore.
După fermentare cafeaua este așezată pe paturi în lumina directă a soarelui timp de 2-3 săptămâni. Muncitorii întorc frecvent cireșele pentru o uscarea uniformă.
În ceașcă regăsim note de suc de struguri, afine, ciolocată neagră și dulceață de piersici.
Note: Piersici, Ciocolată neagră, Struguri, Afine
Regiune: Yirgacheffe
Fermă: Idido
Varietate: Heirloom
Altitudine: 1960-2090 m
Procesare: Anaerobă naturală
Greutate: 250 g
Greutate | |
---|---|
Tip de măcinare | 0 – Boabe (Recomandat), 1 – Ibric, 3 – Moka pot, 5 – AeroPress, 7 – Filtru, V60 (mediu), 9 – French Press (grosier) |