Informații suplimentare
Greutate | |
---|---|
Tip de măcinare | 0 – Boabe (Recomandat), 1 – Ibric, 2- Espressor manual, 3 – Moka pot, 5 – AeroPress, 7 – Filtru, V60 (mediu), 9 – French Press (grosier) |
50,00 lei – 155,00 lei
Districtul Huabal din regiunea Cajamarca este situat la altitudini care variază între 1.500 și 2.100 de metri deasupra nivelului mării. Această altitudine permite boabelor de cafea să se maturizeze mai lent, ceea ce duce la dezvoltarea unor arome mai complexe și mai bogate.Deoarece Huabal se întinde pe câțiva munți, condițiile climatice și solurile pot varia considerabil, unele zone având condiții umede și soluri roșii, asemănătoare africane, iar altele uscate și fierbinți. Toate acestea contribuie la un profil delicios și echilibrat al cafelei produse aici.
Note: Caramel, Portocale, Lime, Zahar brun
Regiune: Huabal, Jaen, Cajamarca
Fermă: Sab Pablo
Varietate: Bourbon, Catuai
Altitudine: 1700- 2100 m
Procesare: Spălată
Greutate: 250 g, 1 kg
Greutate | |
---|---|
Tip de măcinare | 0 – Boabe (Recomandat), 1 – Ibric, 2- Espressor manual, 3 – Moka pot, 5 – AeroPress, 7 – Filtru, V60 (mediu), 9 – French Press (grosier) |