Informații suplimentare
Tip de măcinare | 0 – Boabe (Recomandat), 1 – Ibric, 3 – Moka pot, 5 – AeroPress, 7 – Filtru, V60 (mediu), 9 – French Press (grosier) |
---|---|
Greutate |
60,00 lei – 185,00 lei
Cafeaua de specialitate Ethiopia Gubata este produsă de fermierii din Gubata Farmers Group, care cultivă cafea la altitudini înalte de 2.000 până la 2.180 de metri deasupra nivelului mării. Ziua caldă și nopțile răcoroase de la această altitudine sunt perfecte pentru cultivarea cireșului dulci și dens.
Pe lângă faptul că sunt cultivate în mod tradițional, majoritatea fermelor sunt, de asemenea, organice în mod implicit. Fermierii din Guji folosesc de obicei foarte puține îngrășăminte sau pesticide.
Toată cafeaua este recoltată manual în mod selectiv înainte de a fi livrată la stația de spălare a Fermei Gubata. La stație, cafeaua este sortată pentru a îndepărta cireșele deteriorate sau subcoapte și apoi este așezată pe paturi înălțate pentru a se usucă.
Cireșele sunt greblate frecvent pentru a asigura o uscare uniformă. Durează aproximativ 2 până la 3 săptămâni pentru ca cireșele să se usuce.
Note: Vanilie, Mandarine, Caise, Trandafir
Origine: Ethiopia
Regiune: Guji
Fermă: Gubata
Varietate: Heirloom
Altitudine: 2000-2180 m
Procesare: Naturală
Tip de măcinare | 0 – Boabe (Recomandat), 1 – Ibric, 3 – Moka pot, 5 – AeroPress, 7 – Filtru, V60 (mediu), 9 – French Press (grosier) |
---|---|
Greutate |